çatı yenileme

Çatı Yenileme

Çatı Yenileme

 Çatı yenileme, binanın değişken sıcaklıklar, güçlü güneş ışığı, dolu, yağmur ve hatta rüzgarın kaldırma etkisine maruz kaldığı yerler olup, bu faktörlerin hepsi zamanla çatıya zarar verebilmektedir. Bir çatının ömrü, kullanılan malzemenin türüne, iklime, çevreye sağladığı uyuma ve işçilik uygulamasına bağlıdır.

O yüzden meydana gelebilecek olası problemler karşısında her çatının kendine özgü sorunu bulunmaktadır. Bu sebepten dolayı çatı yenileme kararı almak oldukça önemli bir iştir ve mutlaka profesyonel kişiler eşliğinde ele alınmalıdır. Bu konuda gerçekleştirdiğimiz hizmet kapsamında sizlere en iyi desteği sunmaktan memnuniyet duyarız. Uzman kadromuz ile amaca uygun şekilde sizlere yardımcı olmamız için yerinde gerekli incelemeleri yapmamız gerekmektedir. Sizlere daha iyi hizmet vermemiz için ÜCRETSİZ KEŞİF talebinde bulunabilirsiniz.

Neden Çatı Yenileme?

Bir yapının en önemli parçalarından biriside şüphesiz çatıdır. Özellikle yağmur ve kar ile değişik şekillerde suların binaya giriş yapmasına veya zarar vermesini önlemek için etkin izolasyon sistemi sağlar. Ayrıca yalıtım özelliği sayesinde hem soğuk hem sıcak havalarda iç mekanın ısı dengesini korur. Bu da maliyetleri minimum seviyeye çekmektedir.

Firmamız bünyesinde ele aldığımız çatı yenileme konusunda ustalarımız ile en iyi hizmeti sağlamaktayız. Kullanılan malzeme, kaliteli işçilik, ortam şartlarına uygunluk ve kişisel istekler baz alınmak suretiyle çalışmalarımızı gerçekleştirmekteyiz. Önemli olan binaya uygun kaliteli çatı sistemlerinin yenilenmesidir. Fakat kaliteli işçilik ve doğru malzeme ile yapılması gerekmektedir.

Neden Çatı Yenileme Yapılmaktadır?

Pek çok sebepten dolayı çatı sistemleri yenileme ihtiyacı duymaktadır. Çatı yenilemenin başlıca bir kaç sebebi vardır. Bunlardan;

  1. Su sızıntısı
  2. Soyulma
  3. Kabarma
  4. Zamanın da yapılmayan bakım ve onarım eksikliği
  5. Daha önce yapılmış kötü işçilik
  6. Kullanım amacında değişkenlik yaşanması
  7. Kullanım ömrü daha kısa süren malzemeler

Bu gibi sebeplerden dolayı çatı yenilenmesine ihtiyaç duyulmaktadır. Kurumsal hizmet anlayışıyla ele aldığımız çalışmalarımız, çatı sistemlerinin yapısına bağlı olarak tüm bu amaçlar doğrultusunda uzman kadromuzla sizlere hizmet vermekten mutluluk duyarız.

 

NEDEN UZMAN YALITIM ?

 

UZMAN YALITIM, Dış Cephe Mantolama, Çatı Aktarma ve Yenileme, Dış Cephe Kaplama, Drenaj, Dış Cephe Boyama ve Çevre düzenlemesi alanlarında faaliyet sürdürmek üzere kurulmuştur.  Sağladığı yenilikçi çözümlerle ve güçlü alt yapısıyla müşterilerine güven uyandıran UZMAN YALITIM üst üste sağladığı büyüme oranlarıyla 2015 yılında ısı yalıtım sektöründe lider firmalar arasında yer almıştır.

UZMAN YALITIM kurumsallaşma sürecinde gereksinim duyulan ve yenilikçi yapısı ile sektöre farklı bir soluk getirmiştir. UZMAN YALITIM iş yapış biçimi olarak yenilikçi ve çevreci çözümleri kendine prensip edinmiş, sektördeki geleneksel iş yapış biçimlerine karşı, müşteri görüş ve önerilerine önem vererek işe başlamadan önce 3D modelleme sistemiyle yapılacak işin bitmiş halini müşterilerine sunmaktadır.

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top