İstanbul Dış Cephe Firmaları

İstanbul Dış Cephe Firmaları

İstanbul Dış Cephe Firmaları

” Uzman Yalıtım” İstanbul Dış Cephe Firmaları arasında önemli bir yer almaktadır. Başta İstanbul Anadolu yakası olmak üzere İstanbul’ un hemen hemen her bölgesinde faliyet vermektedir.  Uzman kadromuzla siz değerli müşterilerimizin hizmetinde olmaktan onur ve mutluluk duymaktayız.

Uzman yalıtım önceliği dış cephe yalıtım ve dekorasyondur. Bunun yanı sıra fileli sıva , tamir tadilat ve baya faliyetleri vermektedir. Aynı zamanda söve, yalıbaskı, çatı yenileme ve aktarma , iç cephe dekorasyon  alanlarda da faliyet vermektedir. İstanbul Dış Cephe Firmaları arasında yer alan bir inşaat firmasıdır.

Uygulama faliyetlerimizi yanı sıra spot malzeme ve toptan malzeme satışımız da mevcuttur. Mevcut ürünlerimiz için tıklayınız

” Uzman Yalıtım ” İstanbul Dış Cephe Firmaları arasında kendi kalitesini Müşteri memnuniyeti ile kanıtlamış bir firmadır.

BİZ KİMİZ ?

UZMAN YALITIM, Dış Cephe Mantolama, Çatı Aktarma ve Yenileme, Dış Cephe Kaplama, Drenaj, Dış Cephe Boyama ve Çevre düzenlemesi alanlarında faaliyet sürdürmek üzere kurulmuştur. Sağladığı yenilikçi çözümlerle ve güçlü alt yapısıyla müşterilerine güven vermektedir. UZMAN YALITIM sağladığı büyüme oranlarıyla 2015 yılında ısı yalıtım sektöründe lider firmalar arasında yer almıştır.

Ücretsiz keşif talebi için tıklayınız

UZMAN YALITIM kurumsallaşma sürecinde gereksinim duyulan ve yenilikçi yapısı ile sektöre farklı bir soluk getirmiştir. UZMAN YALITIM iş yapış biçimi olarak yenilikçi ve çevreci çözümleri kendine prensip edinmiş, sektördeki geleneksel iş yapış biçimlerine karşı, müşteri görüş ve önerilerine önem vererek işe başlamadan önce 3D modelleme sistemiyle yapılacak işin bitmiş halini müşterilerine sunmaktadır.

 

Tüm çözümlerin ve ürünlerin giderek birbirine benzediği ve dolayısıyla tüketicilerin seçim yapmakta zorlandığı çağımızın rekabet ortamında, iştirak ettiği bütün projelerde müşterilerine ve çözüm ortaklarıyla güvene dayalı ilişkiler geliştirmeyi ve temel uzmanlığı olan ısı yalıtımı( mantolama ) alanında dokunduğu tüm yapılarda bir değer yaratmayı birinci önceliği olarak görmektedir. Ancak bu konumunu koruyabilmenin yolunun kendisini sürekli geliştirmek ve yenilemek olduğunun bilen UZMAN YALITIM en büyük yapa sahip olduklarını bildiği müşterileri ve iş ortakları ile bu süreci paylaşmaktan mutluluk ve gurur duymaya devam edecektir.

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top